Uncategorized

4G Nordic A/S i Søborg er blitt ALLNET GmbH sine forlængede arm i Norden.

Som enedistributør for den tyske produsent/distributør, er vi nu officielt blitt ALLNETs salgsorganisasjon i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

ALLNET GmbH ønsket å utvide sine aktiviteter mod Norden og 4G Nordic A/S hadde et stort ønske om å utbrede sitt produktsortiment. Udover 4G Nordics nåværende sortiment, kommer nå merket som Snom, Polycom, Plantronics, Sennheiser, VXI, ALLNET, Ubiquiti og flere til å være en del av våre varelager.

Hvem er ALLNET GmbH?

Med sine 25 års erfaring med både produksjon av nettverksprodukter og distribusjon av IT-produkter, er ALLNET GmbH og av de beste IT-bedriftene innenfor sitt område. Kendt for sin kreativitet, sin fleksibilitet og sin kundeservice, er ALLNET GmbH den perfekte partner for nettverk og kommunikasjon. ALLNETs 16.000 kvadratmeter store logistikksenter tett på München er et av de mest effektive av slagene.

De mange års samarbeid og den gjensidige tillid mellom selskapet har gjort det mulig å inngå en avtale der tilfredsstiller alle parter. 4G Nordic har nå mulighet for å sende fra sitt lager i Søborg eller direkte fra vår tyske lager.