Uncategorized

London, Storbritannia og Ballerup, Danmark – 07. juli 2016

3CX, utvikler av neste generasjons programvarebaserte Unified Communications Solution, og Danmark-basert distributør ALLNET Nordic kunngjøre ALLNET Nordic som ny 3CX-distributør i det skandinaviske markedet.

Dette partnerskapet er godt posisjonert for å betjene det voksende VoIP-markedet i Skandinavia, som forventes å nå mer enn 60 prosent av talemarkedet i alle fire landene innen 2018, ifølge en studie fra Perstance Market Research.

ALLNET Nordic tilbyr en rekke tjenester inkludert nettverk, trådløst, enhetlig kommunikasjon, videoovervåking, sikkerhet og mer. Med en sterk kundebase i Skandinavia, og 25 års erfaring, er ALLNET Nordic en ideell distributør for 3CX-produkter, samt dyktig leverandør av opplæring og support for 3CX-partnere.

3CX løser alle en organisasjons kommunikasjonsbehov, reduserer telefonkostnader med IP-telefoni og gir et komplett sett med enhetlig kommunikasjon rett ut av esken. Enkel å administrere, og med førsteklasses kundestøtte, er det en ideell løsning for store og små bedrifter, og et viktig tillegg til ALLNET Nordics produktkatalog.

Kristel Aszody, salgssjef, Skandinavia og Frankrike, 3CX sa:

"Vi er glade for å kunngjøre vårt samarbeid med ALLNET Nordic. Skandinavia er et viktig marked og vårt mål er å fortsette å vokse der så raskt som mulig. 3CX Partners vil dra nytte av en sterk og erfaren distributør som ALLNET Nordic, og de vil også motta det høyeste nivået av opplæring og støtte.

Larsbo Christiansen, ALLNET Nordic Product Manager sa:

"Som en internasjonal partner med lokal tilstedeværelse og bred erfaring innen telekommunikasjonsindustrien inkludert PBX-løsninger, er ALLNET Nordic den rette partneren for å videreutvikle 3CX i Skandinavia. Via en vertsbasert løsning tilbyr vi våre forhandlere og kunder førstenivåstøtte og nye muligheter."