UncategorizedCloud4Wi nyheter

– å utvide rekkevidden i Norden

Samarbeid vil bidra til å gripe den enorme forretningsmuligheten for personlig kundeberøring ved hjelp av gjeste-Wi-Fi-nettverk.

Ballerup – 22. september 2016 - Cloud4Wi bransjens leder innen avansert Wi-Fi for gjester, annonserte i dag et samarbeid med ALLNET Nordic – en av Europas største spesialister innen fremtidssikker teknologi. Sammen er Cloud4Wi og ALLNET Nordic i stand til å adressere de vanlige eksisterende smertepunktene for virksomheter med murstein- og motorlokasjoner – hvordan kan de få verdi ved å tilby gjestenes Wi-Fi? Partnerskapet representerer en enorm mulighet til å utvide rekkevidden i det nordiske markedet, og forbedrer måten kundene betjenes på.

Cloud4Wi tilbyr Volare, en avansert Wi-Fi-plattform for gjester som gir en rask og sømløs prosess for å koble til. De kraftige egenskapene til plattformen lar bedrifter ha total kontroll over hvordan de vil administrere gjestenes Wi-Fi. Dybdeanalyser samles inn og kan gi verdifull innsikt i hvem kunder er og hvordan de oppfører seg på stedet. Ved å utnytte denne informasjonen kan bedrifter engasjere kundene sine på meningsfulle måter – og bidra til å generere inntekter på nettstedet samtidig som de bygger sterke kunderelasjoner.

"Vi er henrykte over å samarbeide med ALLNET Nordic" sa Gianni Altamura, VP Sales International hos Cloud4Wi. "Med dette partnerskapet kan vi bedre gripe muligheter lokalt og bedre betjene kundene våre samtidig som vi akselererer veksten vår. Teknologien vår er revolusjonerende, og vi er glade for å stå med ALLNET Nordic i frontlinjen mens vi ser denne industrien ta av».

"Kundene våre ønsker å få mer av å tilby gjester-Wi-Fi, og vi er så glade for å samarbeide med Cloud4Wi fordi nå kan vi levere!" sa Larsbo Christiansen, produktsjef i ALLNET Nordic. "Den over-the-top Volare-plattformen var akkurat det vi lette etter for å fullføre våre porteføljetilbud. Gjennom dette partnerskapet vil vi gjøre det mulig for kunder å få forretningsverdi fra sine eksisterende Wi-Fi-nettverk.»